BRÖLLOP

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING


Får man börja med att säga GRATTIS till ert bröllop? Vad underbart att gifta sig med sin andra hälft!

Letar ni efter en bröllopsfotograf eller vill ni kanske hitta lite inspiration?

Här inne hoppas jag att ni kan hitta lite av varje.


Det är något magiskt med bröllop. Kärleken, värmen, detaljerna och alla tårar och skratt under dagen från er, men också från era nära & kära.

Att få vara med och fånga det på bild är något som gör mig sådär löjligt varm i hjärtat och ett leende som leker på läpparna hela dagen. För mig är det inte bara ett jobb att vara där på eran dag, det är en ära att bli vald till bröllopsfotograf bland alla hundratals som finns i landet och jag ser er mycket hellre som två goda vänner än som två kunder, förhoppningsvis ser även ni mig på det sättet och en naturlig del av er bröllopsdag. Bli inte förvånade om ni ser att jag torkar en liten tår ur ögat när ni säger ja till varandra i kyrkan eller när ni ser varandra första gången. Det är en dag full av känslor och kärlek.


Min bildstil är "ljus och romantisk", så gillar ni det, så kan jag vara den ni söker.

Jag har en tendens att få de flesta människor att slappna av med min glada och spralliga personlighet, men också genom att vara avslappnad, stresstålig, positiv och engagerad. Jag guidar er gärna genom fotograferingen om ni behöver det, men älskar också spontana foton.


Era önskemål och tankar kring dagen är otroligt viktiga för mig, eftersom ert bröllop är en av de största dagarna i ert liv och något som ni alltid vill minnas. Därför har jag bröllopsmöte med alla mina brudpar och går igenom en checklista med frågor och önskemål så att ni får berätta hur ni vill att er dag ska bli.


Till skillnad från "vanliga" porträttfotograferingar jämfört med bröllopsfotograferingar, så har man bara en chans att få det rätt.

En bröllopsfotografering är en stor investering men en av de saker som man inte bör kompromissa så mycket kring när det kommer till den stora dagen.  Även om man har någon släkting eller vän som har en systemkamera eller bra mobilkamera så är det väldigt stor skillnad på foton tagna av någon som kan ljusteknik, slutartider etc.

I slutändan är det fotona man sitter och minns tillbaka genom, som man plockar fram och drömmer sig tillbaka till en av de största dagarna i ens liv.


Jag älskar att resa och det är något som jag gjort sen jag var väldigt liten, därför ser jag det inte som något hinder att ni bor uppe i Norrland eller nere i Skåne. Att få se sig omkring och uppleva delar av landet som jag tidigare inte sett är något som jag värdesätter högt. Samtidigt som jag trivs bra här i hemtrakten också och mer än gärna fotar här. Sommaren 2019 åkte jag till Grekland för att fota bröllop och reser gärna för fler "Destination Weddings" framöver, kontakta mig för att diskutera pris.


Om ni väljer mig att följa med på er dag så kommer ni att få en fotograf som tar ljusa, romantiska foton och som glatt minglar med era gäster samtidigt som jag tar foton som ni alltid kommer att se tillbaka på med ett leende lekande på läpparna.

Hör gärna av er om funderingar och frågor - jag svarar alltid.


"Caroline och jag har träffats på flera vigslar, hon som fotograf och jag som vigselförrättare. Caroline är en fantastisk tjej att jobba med, hon smälter in i bakgrunden så man knapp märker av henne, precis som det ska vara på en vigsel. Hon har en förmåga att fånga även de små detaljerna och hon sätter en stor stolthet i sina bilder. Jag blir alltid extra glad när det är Caroline som fotograferar för då vet jag att det blir underbara bilder och en vigsel som inte störs av massa blixtar, knäppningar och dylikt."

- Sophie Nohlberg, vigselförrättare

"Det här är en fotograf du alltid kommer komma ihåg som hjärtlig, varm, personlig, lyhörd, påhittig, nytänkande och otroligt älskvärd och skicklig.

Caroline fotade vårat bröllop och jag är så tacksam för det engagemang hon visade oss och respekten för att det var en viktig dag i vårat liv.

Hon är FANTASTISKT duktig och du/ni kommer inte bli besvikna."

- Caroline & Anders

"En mer naturlig och professionell fotograf är nog svårt att hitta! Hon lyssnar på kundens önskemål och kommer med många egna bra idéer. Vi hade aldrig träffats tidigare men det var inga problem att känna sig bekväm framför kameran när hon stod bakom den. Många av våra bröllopsgäster har kommenterat hur trevlig och duktig hon var. Resultatet blev fantastiskt fina fotografier som ger oss möjligheten att minnas den stora dagen.

Vi ångrar inte en sekund att Caroline fick den stora äran att fota vårt bröllop! Tack!"

- Johanna & Micke

"En helt fantastiskt fotograf som fångar det vackra i alla bilder och gör dom magiska. Engagerad och har många fina idéer själv men lyssnar även noga på vad kunden önskar. Är glad och positiv och har ett bra upplägg för att få de som står framför kameran att slappna av.

Skulle varmt rekommendera fotograf Caroline Landin"

- Emelie & Emil