BRÖLLOP

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

 

Får man börja med att säga GRATTIS till ert bröllop? Vad underbart att gifta sig med sin andra hälft!

Letar ni efter en bröllopsfotograf eller vill ni kanske hitta lite inspiration?

Här inne hoppas jag att ni kan hitta lite av varje.

 

Jag älskar bröllop och allra mest att föreviga dem! Kärleken, värmen, detaljerna och alla tårar och skratt under dagen från både paret själva, men också från nära & kära. Det finns få saker som är lika härliga som att få vara med på en så stor dag som en bröllopsdag faktiskt är.

Att få vara delaktig i att föreviga minnen som ni alltid kommer att bära med er.

Här nedanför ser ni några av alla mina tusentals foton som jag fångat de senaste åren.

 

Min fotostil är "ljus och romantisk", så gillar ni det, så kan jag vara den ni söker.

Jag har en tendens att få de flesta människor att slappna av med min glada och spralliga personlighet, men också genom att vara avslappnad, stresstålig, positiv och engagerad. Jag guidar er gärna genom fotograferingen men älskar också spontana foton och era egna förslag till poser.

 

Era önskemål och tankar kring dagen är otroligt viktiga, ert bröllop är en av de största dagarna i ert liv och något som ni alltid vill minnas.

Och till skillnad från "vanliga" porträttfotograferingar jämfört med bröllopsfotograferingar, så har man bara en chans att få det rätt.

En bröllopsfotografering är en investering och en av de saker som man inte bör kompromissa så mycket kring när det kommer till den stora dagen. Det är väldigt stor skillnad på foton tagna med mobiltelfoner och digitalkameror av vännerna jämfört med någon som kan ljusteknik, slutartider, har en bra utrustning etc. I slutändan är det fotona man sitter och minns tillbaka genom, som man plockar fram och drömmer sig tillbaka till en av de största dagarna i ens liv.

 

Låt mig följa med och fånga allt på bild. Låt mig berätta er historia. Er kärlekssaga.

Hör gärna av er om funderingar och frågor - jag svarar alltid.

 

"Caroline och jag har träffats på flera vigslar, hon som fotograf och jag som vigselförrättare. Caroline är en fantastisk tjej att jobba med, hon smälter in i bakgrunden så man knapp märker av henne, precis som det ska vara på en vigsel. Hon har en förmåga att fånga även de små detaljerna och hon sätter en stor stolthet i sina bilder. Jag blir alltid extra glad när det är Caroline som fotograferar för då vet jag att det blir underbara bilder och en vigsel som inte störs av massa blixtar, knäppningar och dylikt."

- Sophie Nohlberg, vigselförrättare

"Det här är en fotograf du alltid kommer komma ihåg som hjärtlig, varm, personlig, lyhörd, påhittig, nytänkande och otroligt älskvärd och skicklig.

Caroline fotade vårat bröllop och jag är så tacksam för det engagemang hon visade oss och respekten för att det var en viktig dag i vårat liv.

Hon är FANTASTISKT duktig och du/ni kommer inte bli besvikna."

- Caroline & Anders

"En helt fantastiskt fotograf som fångar det vackra i alla bilder och gör dom magiska. Engagerad och har många fina idéer själv men lyssnar även noga på vad kunden önskar. Är glad och positiv och har ett bra upplägg för att få de som står framför kameran att slappna av.

Skulle varmt rekommendera fotograf Caroline Landin" ❤️

- Emelie & Emil

"En mer naturlig och professionell fotograf är nog svårt att hitta! Hon lyssnar på kundens önskemål och kommer med många egna bra idéer. Vi hade aldrig träffats tidigare men det var inga problem att känna sig bekväm framför kameran när hon stod bakom den. Många av våra bröllopsgäster har kommenterat hur trevlig och duktig hon var. Resultatet blev fantastiskt fina fotografier som ger oss möjligheten att minnas den stora dagen❤️

Vi ångrar inte en sekund att Caroline fick den stora äran att fota vårt bröllop! Tack" ❤️

- Johanna & Micke

Godkänd för F-skatt

Copyright carolinelandin.com 2018 © All Rights Reserved